Informații suplimentare
Producator | |
---|---|
Regiune | |
A.O.P | |
Cantitate | |
Stil | |
Culoare | |
An | |
Soi |
Prețul inițial a fost: 470.00 lei.419.00 leiPrețul curent este: 419.00 lei.
Un pumn de fier într-o mănușă de catifea.
Un lot foarte mic de la unul dintre cele mai bune terroir-uri ale noastre din Châteauneuf-du-Pape. Produs la 1.800 de sticle
numai că ceea ce iese este un vin puternic și mătăsos acel timp. De mare complexitate, acesta din urmă are deja a stiut sa-i cucereasca pe cei mai prestigiosi critici.
Un nas de condimente dulci și piper Madagascar. Un palat delicat și echilibrat.
Note de lemn dulce, violetă și fasole cacao sunt exprimate în lungime.
Un vin frumos de păstrat!
An: 2020
Culoare: Rosu
Soiul de struguri: Grenache
Miros: Un parfum de mirodenii dulci și piper din Madagascar. Un gust delicat și bine echilibrat. Note lungi de lemn dulce, violete și boabe de cacao.
Vinificatie:
Recoltarea manuală/strugurii transportați fără cutii mici cu cea mai mare grijă
Debitarea și zdrobirea strugurilor
Macerare la rece timp de 12 până la 48 de ore
Tehnica pălăriei scufundate
Fermentație alcoolică cu drojdii indigene
temperatura medie (24 până la 26° C) în timpul aproximativ 25 de zile
Învechire în cuve de beton și butoaie noi
225 litri timp de 12 luni.
Potențial semnificativ de îmbătrânire
Asociere cu mâncare:
– File de vițel cu eșalotă
– Carne de miel provensală umplută cu tapenade
– Gratin de cardo
– Friptura de bibilică la cuptor cu ciuperci sălbatice
– Brânzeturi: Comté 18 luni și Pélardon
Certificări/Premii: Medalie : 94 Jeb Dunnuck 2020
Producator | |
---|---|
Regiune | |
A.O.P | |
Cantitate | |
Stil | |
Culoare | |
An | |
Soi |
Un lot foarte mic ( Numai 1800 sticle / An ) de la unul dintre cele mai bune terroir-uri ale noastre din Châteauneuf-du-Pape. Este un vin puternic și mătăsos în același timp. De o mare complexitate, acesta din urmă a cucerit deja cei mai prestigioși critici. Un nas de condimente dulci și piper de Madagascar. Un palat delicat și echilibrat. Notele de lemn dulce, violetă și boabe de cacao sunt exprimate pe larg. Un vintage frumos de păstrat!
Pământ: o parcelă foarte fină de calcar tare cu un subsol argilos.
Expunere la sud.
Soi de struguri: Grenache
Vinificare :
Culegere manuală / struguri transportați fără lăzi mici cu cea mai mare grijă.
Desciorchinarea și zdrobirea strugurilor
Macerare la rece timp de 12 până la 48 de ore
Tehnica de căpăcitură a tescovinei de tescovină prin imersiune
Fermentare alcoolică cu drojdii indigene la temperatură medie (24-26° C) timp de aproximativ 25 de zile
Maturare în cuve de beton și în vase noi
butoaie noi de 225 litri timp de 12 luni.
Potențial mare de învechire
Recenzii
Nu există recenzii până acum.