Informații suplimentare
Producator | |
---|---|
Cantitate | |
Volum Alcool | |
Culoare |
125.00 lei
Acest Gin se remarcă prin nuanțele sale blonde superbe, datorate învechirii în butoaie de stejar in care a fost tinut armagnac . Mirosul este minunat de proaspăt și complex. Pe lângă ienupăr și coajă de portocală, șase condimente oferă un buchet antrenant și plin de dinamism, cu note frumoase de lămâie și pipe. În gust, există o dulceață discretă, grație învechirii în butoaie, condimentele sunt exprimate pe deplin, cu coajă de citrice notabilă și plăcintă de lămâie cu bezea pe final.
Alcool: 43.2%
Producator | |
---|---|
Cantitate | |
Volum Alcool | |
Culoare |
Veuve Goudoulin Gin
43,2% vol.
Armagnacurile Goudoulin își datorează autenticitatea unei femei cu caracter. Devenită văduvă în 1927, Jeanne Goudoulin a gestionat singură proprietatea familiei timp de mai bine de 40 de ani. Este o pivniță excepțională cu vintage rare, calitate și istorie remarcabile pe care o va transmite nepotului ei Christian, care va putea să dezvolte activitatea și notorietatea brandului.
În 2009, Michel Miclo, proprietarul distileriei familiei G. Miclo, a achiziționat această bijuterie de know-how unic. Oare prevăzuse atunci că într-o zi complementaritatea acestor două case artizanale va da naștere acestui gin extraordinar?
Secrete de fabricație
Distilatori alsacieni de 3 generații, familia Miclo a reușit să-și păstreze, să transmită și să-și îmbogățească know-how-ul. Ea a dezvoltat acest gin cu cele mai bune ingrediente și i-a încredințat rafinarea maestrului nostru de pivniță din Gasconia. Pentru că dacă alambicul și „arta distilarii” forjează caracterul și tipicitatea viitorului gin, paleta aromatică finală își găsește originea în contactul cu lemnul. De mai bine de 80 de ani, casa Veuve Goudoulin oferă Armagnacs de mare finețe. În toți acești ani, în butoaiele noastre au rămas stocuri mari de vintage-uri vechi rare și excepționale. În aceleași butoaie, acest gin a fost rafinat sub atenta ochi a maestrului nostru de pivniță și oenolog Aurélien, care a creat aici un produs Gers de excepție.
Origine
“Macerarea fructelor de padure selectate de Distileria Miclo (ienupar, coriandru, radacina de iris, radacina de angelica, cardamom, boabe de paradis, calamus, coaja de portocala) intr-un alcool neutru.
Dubla distilare a acestui macerat cu fructele de pădure în alambicuri tradiționale de 1500”.
Nota de degustare
„Acest gin se remarcă prin reflexele sale superbe de blond datorită maturării în butoaie de stejar.
Nasul ne poartă cu prospețimea sa și ne surprinde prin complexitatea sa. Dincolo de ienupăr și coaja de portocală, șase condimente ne oferă un buchet emoționant și dinamic, cu note frumoase de lămâie, piper și ușor camforate.
La gust, suavitatea discretă ne amintește de șederea în butoaie, condimentele sunt pe deplin exprimate, în special coaja de citrice cu o notă de gătit la final ca o tartă de bezea.
Gradul de tăiere de distilare: 75%
Timp de distilare: aproximativ 8 ore pentru fiecare trecere
Gradul de îmbuteliere: 43,2%vol
Rafinare: în butoaie de stejar care conțin 100% Bas-Armagnacs Folle Blanche
Reducerea conținutului de alcool cu apă cu osmoză inversă până la 43,2% vol.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.