Informații suplimentare
Producator | |
---|---|
Cantitate | |
Stil | |
Culoare | |
Volum Alcool | |
Regiune | |
Soi |
35.00 lei
Descriere: Spumant rosé natural, conform unei metode de vinificație de modă veche. Culoarea, moliciunea, lejeritatea, finețea bulelor, aromele delicate de fructe roșii proaspete te vor face să descoperi o delicatesă și o adevărată fericire!
Vinificaţie: Metoda ancestrală este metoda originală de a face un vin spumant. Aceasta constă în îmbutelierea vinului devreme, înainte de sfârșitul fermentației alcoolice a mustului. Prin urmare, fermentația este finalizată în sticlă. Aceasta înseamnă că a doua fermentație are loc în mod natural.
Regiunea de origine: Beaujolais
Culoare: Rose demi-sec
Alcool: 8%
Soiul de struguri: 100% Gamay
Notele degustării:
Gust: arome delicate de fructe rosii
Producator | |
---|---|
Cantitate | |
Stil | |
Culoare | |
Volum Alcool | |
Regiune | |
Soi |
Rosé spumant natural, folosind o metodă de vinificație de modă veche. Culoarea, dulceața, lejeritatea, finețea bulelor sale, aromele sale delicate de fructe roșii proaspete te vor face să descoperi delicatețea și adevărata fericire.
Rosé spumant natural, folosind o metodă de vinificație de modă veche.
Culoarea sa, moliciunea (ușor dulce), lejeritatea (doar 8 grade de alcool), finețea bulelor sale, aromele sale delicate de fructe roșii proaspete te vor face să descoperi o delicatețe și o adevărată fericire.
Totul ține de fermentație. După presarea strugurilor se începe în cuve până când vinul ajunge la 6-8 grade alcoolice. Temperatura este apoi coborâtă la 0°C, sau chiar – 2°C, blocând activitatea drojdiilor. Apoi vinul se filtrează grosier și se pune în sticle de șampanie, cu capsule, în poziție verticală. Timp de aproximativ două luni, „spumarea” are loc într-o pivniță între 10 și 15°C: încălzirea treptată a vinului duce la reluarea fermentației. Sticlele sunt apoi redeschise, depozitul îndepărtat, iar îmbutelierea finală poate începe apoi.
Gazeificarea este deci naturală.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.