Societatea ARYANA DRINK & FOOD SRL face toate eforturile pentru a se asigura ca produsele livrate si serviciile noastre sunt de cea mai inalta calitate.

Specialistii nostri selecteaza cu atentie si pasiune fiecare vin oferit in aplicatie, iar stocarea si sistemul de impachetare inovativ si inteligent, care protejeaza vinul impotriva socurilor sau a temperaturilor nefavorabile, asigura pastrarea si transportul in conditii optime pentru a mentine calitatea produselor pana cand ele ajung la Client. Totusi, daca exista probleme cu produsele comandate si doriti sa le returnati, va rugam sa ne contactati pe email la adresa comenzi@vinurifrantuzesti.ro si vom face tot posibilul pentru a remedia situatia.

Garantia pentru calitate si Returnarea banilor platiti.


Orice client poate cere returnarea banilor platiti in termen de 14 de zile, din orice motiv.

Produsele returnate trebuie sa fie sigilate si sa nu prezinte deteriorari .

Costurile cu returul produselor vor fi suportate de client. Suma de bani returnata va fi doar cea a produsului/produselor achizitionate .

Clientul are optiunea de a solicita fie inlocuirea produsului, fie contravaloarea acestuia, situatie in care acesta va primi un cupon valoric care acopera valoarea vinului si al transportului. Cuponul poate fi utilizat pentru efectuarea unei noi achizitii prin intermediul site-ului www.vinurifrantuzesti.ro.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.

ARYANA DRINK & FOOD SRL

CUI : RO45348979

SOSEAUA FUNDENI NR 72 , BUCURESTI
COD POSTAL 022317

NU VINDEM BĂUTURI ALCOOLICE PERSOANELOR SUB 18 ANI

Copyright © 2023 Vinuri Frantuzesti

Cos de cumparaturi

0
image/svg+xml

Nu sunt produse in cos.

Continua Cumparaturile
Call Now Button